Author Topic: statut  (Read 47 times)

rvaly

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 8
    • View Profile
statut
« on: October 28, 2012, 08:46:10 am »
Organigrama
Presedinte: estroe Vicepresedinte: Bog.Geo Secretar general: sckynje Consilier: Matanibi
Purtator de cuvant: Vic of Thor

Program

Partidul militar urmareste bunastarea comunitatii eRomanesti in totalitatea ei, indiferent de culoarea politica a entitatilor din care este formata aceasta. Partidul Militar promoveaza bunul simt, integritatea personala si capacitatea profesioala. Partidul Militar va sprijini si va ajuta la formarea unei comunitati bazata pe corectitudine si pe promovarea valorilor in detrimentul non-valorii. Partidul militar pune interesul national mai presus decat cel individual sau de grup.

Partidul Militar nu va folosi take over-ul politic drept forma de exprimare si impunere a propriilor convingeri si idealuri militare. Vom combate  orice forma de coruptie, manipulare sau minciuna, indiferent  daca vorbim de manifestari in interiorul propiului partid sau la nivel de comunitate.
 
Conducatorii sunt instrumentul comunitatii si nu invers iar exercitarea functiilor pe
care acestia le detin trebuie sa fie in interesul celor pe care ii reprezinta, in caz contrar partidul le va retrage sprijinul politic.

Cine poate face parte din Partidul Militar?
Oricine doreste si crede ca are  ceva de oferit comunitatii este bine venit in randurile noastre atata timp cat respecta si va actiona  conform principiilor  enumerate mai sus.

Membri partidului militar au obligatia  morala, si nu numai, sa se intereseze de situatia economica, militara, financiara si politica a eRomaniei, astfel incat sa ia cele mai bune decizii.

Membri Partidului Militar nu pot cerul votul comunitatii fara sa fi dat nimic in schimb acesteia. Mai pe intelesul tuturor  nu poti  cere sa fii votat, daca  nu ai participat sub o forma sau alta la unul din proiectele puse in practica de partid.
« Last Edit: October 28, 2012, 08:53:37 am by rvaly »

Share on Facebook Share on Twitter